Printfriendly

2017. június 1., csütörtök

Bolognai gomba

Ez most nem is recept, inkább csak egy kis ötlet, hisz annyira egyszerű fogás. Sokszor van úgy, hogy nem fogy el maradéktalanul a bolognai spagetti. Ekkor kicsit új formát kap. Volt, hogy pizza készült belőle, volt, hogy csirkeszelet feltétje lett, akadt alkalom, mikor cukkinit töltöttem meg vele. Most gombakalapokba került. 
Egyszerű, de mégsem a megszokott forma ;-)
Hozzávalók 4 főre:
*7-8 ek bolognai ragu
*25 dkg gomba
*5 dkg trappista sajt

A megtisztított gombák tönkjét kiemeljük, megszórjuk egy kevés sóval, majd olajjal kikent hőálló tálba sorakoztatjuk. Megtöltjük a kész raguval, majd megszórjuk reszelt sajttal.
180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük. Melegen, kifőtt tésztával kínáljuk.

A Facebookon is megtaláltok.

Már Instagramon is fent vagyok.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése